The Oldtimers 1 wint teamcompetitie!

Vier dagen teamfinales, waarvan vrijdag 22 april de laatste bij De Ridders in Berkhout. Een keurige ontvangst bij Bert en z’n mede bestuursleden. Na woensdag stond The Oldtimers 1 bovenaan met maar liefst 14 matchpunten. Hoe elk team daarna z’n best ook deed deze prestatie werd niet meer achterhaald.

Wedstrijdleider teamcompetitie Peter Dudink liet weten met 111 teams gestart te zijn en jammer genoeg door ziek, zeer en overlijden zijn hiervan 4 teams afgevallen. Na het tijdelijk stilleggen door Corona is het toch gelukt om de competitie af te ronden. Ook is een nieuwe stap gemaakt door gebruik te maken van het programma Biljartpoint. De teamleiders kunnen zelf de standen invullen en dit gaat prima. Voor het volgend seizoen is er een nieuwe planopzet voor de finale. Net als nu 4 dagen finales met weer 3 teams per dag. Daarna spelen de dagwinnaars (4) de ‘echte’ finale op een vijfde dagdeel.

Peter Dudink werd bedankt voor zijn vele werk afgelopen jaar.

Noot: Spijtig was dat de vertegenwoordigers van De Vrijbuiters 3, D.R.L. 2, Sarto1 en K&V 2 niet bij de prijsuitreiking aanwezig waren. De bekers en het certificaat kunnen opgehaald worden bij de wedstrijdleider teams (voor adres etc., zie onder BESTUUR)

(Over het nieuwe seizoen: voor 15 mei as. aanmelden voor de Teamcompetitie en PK)

De eindstand:

Overhandiging van de Quirinus Schouten bokaal aan teamleider Arie Bos

Het volledige team: Frans Pronk, Peter Smal, Nico Schouten en Arie Bos

1 reactie op “The Oldtimers 1 wint teamcompetitie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *