De Plataan 1 winnaar teamcompetitie 2022 – 2023

  • door

Vrijdag 28 april was het dan zo ver, de strijd om de Quirinus Schouten bokaal. Oftewel wie wint na 3 dagen semi-finales de teamcompetitie 2022 – 2023. Locatie was De Ridder in Berkhout. Het was weer keurig voor elkaar; onder leiding van Bert werden na elke wedstrijd de biljarts en ballen weer keurig opgepoetst.

De finalisten waren: Kemphanen 2, De vrijbuiters 1 en De Plataan 1. Wedstrijdleider Peter Dudink had alles prima voorbereid. De bekers stonden klaar en de grote vraag voor die middag was natuurlijk: wie gaat er vandoor met die beker met de grote oren?

De eerste partij ging tussen Wilma van Eerden (Plataan) en Anton Kamps van de Vrijbuiters. Wilma wenste Anton een prettige partij en vooral veel plezier. En daar gaat het toch om bij de WOC, nl. gezellig biljarten in je gewone kloffie! En natuurlijk, in de finale mag er op het scherpst van de snede gestreden worden, maar de vriendschappelijkheid en sportiviteit moeten voorop staan. (Anton wist trouwens deze partij nipt te winnen)

Spanning tot de laatste partij en na wat rekenwerk door wedstrijdleider Peter werd bekend wie de winnaar geworden is:

  1. De Plataan 1
  2. De Vrijbuiters 1
  3. Kemphanen 2

Wedstrijdleider Peter Dudink reikte in samenwerking met Cor Verhart de prijzen uit

Winnaar De Plataan 1

Alle blije teamleden!

De winnaar van vorig seizoen reikt de Quirinus Schoutenbokaal aan de winnaar 2022 – 2023

2e plaats: De Vrijbuiters 1

3e plaats: Kemphanen 2

Echt de allerlaatste partij van dit seizoen!

Inmiddels waren er ook flink wat leden toegestroomd om te vieren dat de WOC dit jaar 40 jaar bestaat. Een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Een klein toespraakje van Cor Verhart met een toost dat de WOC nog heel lang mag bestaan! Tot volgend seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *