N.H.D. 5 sterke winnaar Quirinus Schouten bokaal

  • door

Vrijdag 26 april was het dan eindelijk zo ver, de finale dag van de WOC-teamcompetitie. In de mooie biljartlocatie De Wurf in Lutjebroek had Johan Schilder er voor gezorgd dat het er allemaal tip top uitzag. Wedstrijdleider Peter Dudink verwelkomde iedereen en zag dat er toch wel wat spanning heerste. Maar voor we beginnen eerst allemaal op de foto (The Oldtimers 2, Pampus 1 en NHD 5)

Na de eerste 2 speelronden was het al snel duidelijk dat NHD 5 prima uit de startblokken was gekomen en er moest een wonder gebeuren dat zij nog in in te halen waren, Maar wonderen gebeuren ook niet in Lutjebroek en zo was een afgetekende overwinning voor NHD een feit. Peter verzorgde de prijsuitreiking met allemaal prachtige certificaten.

Het trotse team

een impressie

Wedstrijdleiders Teamcompetitie en PK werden in het zonnetje gezet voor hun inzet afgelopen seizoen. En na de oproep in de ALV voor hulp bij de wedstrijdleiding heeft Jan Lankhorst zich hiervoor aangemeld. Geweldig Jan! Dus allemaal op naar een volgend seizoen met veel deelnemers. We hebben er nu al zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *