Welkom

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website.

Het begin is er. Naast een nieuwe site zo ook een nieuw biljartseizoen in het vooruitzicht. Het ziet er naar uit dat we binnenkort weer los kunnen, uiteraard met de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. Na ruim 3 maanden stil te hebben gelegen hebben we daar vast wel zin in. Met de noodzakelijke Corona maatregelen zal het vast even wennen zijn. Maar we gaan er vanuit dat dit tijdelijk is. Onze premier heeft het over ‘het nieuwe normaal’. Zelf ben ik voor de term ‘het tijdelijk abnormaal’. Want we mogen er toch vanuit gaan dat er binnen afzienbare tijd een vaccin komt.

Over de nieuwe website:

Als nieuw bestuurslid met de titel ass. competitieleider teamwedstrijden en ook ass. competitieleider PK heb ik ook de taak op me genomen om me met de website bezig te houden. Ik probeer hier regelmatig relevant biljartnieuws te plaatsen. Daarmee heb ik dan ook een vraag voor jullie als WOC-lid. Heb je of heeft u zelf nieuws wat u ons/ de overige leden wilt laten weten, meldt het via:

redactie@wocbiljart.nl

Bij voorbaat dank,

met vriendelijke groet,

Dick

PS: Bij het bekijken van de site zal u merken dat nog niet alles goed is ingesteld. Dit komt omdat ik nog volop bezig ben met het installeren. Kortom, graag een beetje geduld …-:)

2 reacties op “Welkom”

 1. Beste beste bestuursleden,
  Helaas ben ik niet meer in staat om te biljarten,
  het is niets ernstig maar ik stop met het wedstrijdbiljarten.
  Als teamleider van NHD 1 is mijn opvolger Cees Nijssen.
  Vriendelijke groet, Theo Bot Zwaag.

  1. Beste Theo,
   Dank voor je bericht. Vervelend, vooral voor jezelf natuurlijk. Ik stuur je bericht door alle bestuursleden.
   met vriendelijk groet,
   Dick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *